ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Javida Shaking Vibrator purple

Vibrátor Javida Shaking Vibrator purple

Výjimečný vibrátor Javida Shaking ze sametově jemného silikonu fialové barvy. Exkluzivní design, 10 vibračních režimů a 8 rytmů napodobujících kopulační pohyby.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nechejte se hýčkat a pronikněte do světa plného intenzivních prožitků vedoucí k mnohonásobným a výbušným orgasmům. To prostě chcete zažít. Tento nádherný vibrátor Javida Shaking v naprosto elegantním fialovém provedení vás bude rozmazlovat. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality s hedvábnou PU povrchovou úpravou. Díky tomuto materiálu je neuvěřitelně příjemný na dotek i pohlazení a vaše partie tak budou jako v bavlnce. Ozdobná designová rukojeť ve tvaru očka v barvě růžového zlata nabídne sexy pohled i pohodlnou manipulaci. Vibrátor má tvar žaludu a výraznou stimulační texturu v podobě drážek, které vaší lasturce přinesou dokonalou rozkoš každičkým pohybem. Špička vibrátoru ukrývá velmi výkonný motor, který vám nabídne 10 fenomenálních vibračních a pulzačních režimů. Co je ale absolutní bomba, která vás vytrhne z obyčejných intimních hrátek, je pohyblivé závaží uvnitř těla, které se v 8 kopajících rytmech pohybuje sem a tam, čímž napodobuje kopulační pohyb. Toto třesení ucítíte až v konečcích prstů a míra vašeho vzrušení se rychle přiblíží slastnému vyvrcholení. Obě funkce lze ovládat nezávisle na sobě, takže si přesně vyberete dle vaší momentální nálady tempo vašeho uspokojování. Chod vibrátoru je velice tichý a diskrétní, tudíž nevyruší vaše chvilky. Jeho služby si můžete vychutnat také ve sprše či ve vaně, protože je plně vodotěsný. O výměnu baterií se starat nemusíte. Energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Vyberte si ke svým aktivitám atraktivní hračku a naplňte svou dlouho očekávanou touhu. Žhavé pocity ohňostroje ve vašem klíně budou důkazem, že jste vybrala správně.

Jednoduché ovládání vás překvapí. Krátkým stiskem prostředního tlačítka power zapnete vibrátor, který vás přivítá rozsvícením LED diod. Následnými krátkými stisky vrchního tlačítka + zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Krátkými stisky spodního tlačítka - zapnete kopulační rytmy. Obě funkce pozastavíte podržením příslušného tlačítka po dobu 2 vteřin. Vypnete jej opětovným krátkým stiskem tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Javida Shaking Vibrator purple:

  • elegantní vibrátor v exkluzivním designu
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • tělo s výraznou stimulační texturou a špičkou ve tvaru žaludu
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor nabídne 10 vibračních a pulzačních režimů
  • 8 rytmů kopajícího závaží napodobující kopulační pohyby
  • vodotěsný pro mokré radovánky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, zlatá
Materiál: silikon s PU povrchovou úpravou, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,8 cm, použitelná délka 13,5 cm, průměr 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Použitelná délka:
13,50 cm