ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator

Vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator

Králičí vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator z hebkého silikonu. Rameno zaměřené na bod G se stimulátorem klitorisu nabídne 7 vibračních rytmů.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete vášnivé chvilky dráždění vašeho nitra společně s perličkou lásky? Pak vás tento vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator v exkluzivní petrolejově zelené barvě naprosto odzbrojí. Byl vytvořen s ohledem na potřeby ženského těla, aby perfektně vystihl touhu ženy. Jeho ultra hebký a sametově jemný silikon s hedvábným PU povrchem vaše partie pohladí s neuvěřitelnou něžností. Pevné rameno má příjemnou úzkou špičku pro snadnější penetraci a zploštělé tělo s vnitřním výrazným drážkováním, které si pohraje s vaší lasturkou v neodolatelném pikantním rytmu při každičkém pohybu. Ke všemu je ergonomicky zakřivené tak, aby bez kompromisu nalezlo váš bod G a poskytlo vám tak výjimečnou intenzivní masáž. V momentě, kdy se do hry připojí také flexibilní stimulátor klitorisu se již výbušnému ohňostroji ve vašem klíně neubráníte. Tento elegán disponuje dvěma velmi výkonnými motory pracující současně s mimořádně tichým chodem pro vaši nekontrolovatelnou rozkoš. 7 fantastických vibračních a pulzačních režimů pohltí vaše smysly a otevřou bránu k intimní extázi. Můžete jej vyzkoušet i ve sprše ve spojení s teplou vodou, protože je odolný proti stříkající vodě. Energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Udělejte si čas jen pro sebe a vychutnejte si erotické představy kombinované se žhavým brněním vedoucí k bouřlivým orgasmům.

Jednoduché ovládání zvládne i začátečník. Krátkým stiskem vrchního tlačítka power zapnete první režim vibrace. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným krátkým stiskem tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator:

  • výjimečný králičí vibrátor se stimulátorem klitorisu v exkluzivním designu
  • pevné zahnuté tělo pro masáž bodu G a flexibilní výstupek na poštěváček
  • výrazné stimulační drážkování podpoří fascinující prožitky každým pohybem
  • kvalitní sametově hebký silikon s hedvábnou PU povrchovou úpravou
  • dva tiché a velice výkonné motory
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • jednoduché ovládání
  • voděodolné provedení pro mokré hrátky ve sprše
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: zelená
Materiál: silikon s PU povrchovou úpravou, ABS plast
Rozměry: celková délka 18 cm, použitelná délka 9,5 cm, průměr 3 cm, délka stimulátoru 4,3 cm, průměr stimulátoru 2,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry