Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL modrý

Stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL modrý

Pánský vodotěsný silikonový vibrátor LELO LOKI WAVE FEDERAL pro masáž prostaty a hráze.
Barva:
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Značka LELO je vždy zárukou luxusu a prvotřídní kvality. Vibrátor LELO LOKI WAVE FEDERAL je dalším krasavcem z této rodiny. Jeho elegantní křivky, neskutečně silné vibrace a pulzace vzbudí vášeň a chuť po nekončících orgasmech. U dam však ne, je určen mužům! Ergonomické zakřivení padne tak akorát do ruky a také zajistí perfektní poškádlení prostaty. Pohyby dopředu a dozadu váš bod P přivede do vesmíru rozkoše. Menší výstupek se pak postará o perineum, což je oblast mezi análním otvorem a varlaty. K výrobě LOKI byl použit ultra jemný silikon, který vždy uchvátí svou hebkostí na dotek. Dva silné motory diskrétně pohání 10 vibračních a pulzačních programů. Vibrátor navíc překvapí funkcí pohybů kmitajících dopředu a dozadu. Ovládání se nachází ve spodní části rukojeti. Vodotěsnost je samozřejmostí pro vaše sólo vodní hrátky. Modrého šikulu spolehlivě dobije USB kabel, který je součástí exkluzivního dárkového balení, stejně jako vzorek lubrikantu a saténový pytlík.
Pánové, vibrátor LELO LOKI WAVE PROSTATE MASSAGER FEDERAL blue je nachystán na mnoho zábavy ve vaší společnosti!

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Po vyjmutí vibrátoru z krabičky bude automaticky v uzamčeném stavu. Bezpečnostní zámek odemknete a kdykoliv znovu zamknete přidržením tlačítek + a - po dobu 5 vteřin. Uprostřed ovládacího panelu je prolisované kulaté tlačítko, kterým vibrátor zapnete i vypnete krátkým stiskem. Tlačítka "+" a "-" regulují intenzitu pulzací, šipkami nahoru a dolů pak volíte jednotlivé programy. Každá změna v nastavení je oznámena blikajícím podsvícením loga LELO.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL:

  • jedinečný pánský vibrující stimulátor prostaty
  • kromě bodu P dráždí i varlata a hráz
  • 10 stimulačních režimů a funkce pohybu dopředu a dozadu
  • vodotěsné provedení
  • nabíjení USB kabelem
  • dárkové balení
  • jednoduché ovládání a údržba

Parametry:


Barva: modrá, bílá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka vibrátoru 19 cm, použitelná délka anální části 9,5 cm, průměr 3,2 cm, délka stimulátoru 5,3 cm, průměr 3 cm
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na bázi vody
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
19,00 cm
Použitelná délka:
9,50 cm
Průměr:
3,20 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka vibrátoru 19 cm, použitelná délka anální části 9,5 cm, průměr 3,2 cm, délka stimulátoru 5,3 cm, průměr 3 cm