Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot blue

Vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot blue

Voděodolný anální vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot blue s magnetickým dálkovým ovladačem a stojánkem se silnou přísavkou z hebkého silikonu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Objevte kouzlo anální stimulace a poznejte zcela nové pocity rozkoše. Pokud hledáte dokonalé a multifunkční využití vaší hračky, která vám přinese do života spoustu vzrušujících a intenzivních prožitků, rozhodně vyzkoušejte tento anální vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot v sexy námořnické modré barvě, který myslí na ty nejmenší detaily. Je vyrobený z kvalitního hedvábně jemného a hebkého silikonu, který vás bude hladit a laskat jako obláček z rajské mlhy. Jeho moderní tvar i křivky působí skutečně půvabně. Mírně zahnutá a úzká flexibilní špička perfektně najde bod P, čili prostatu, jejíž dráždění se často připodobňuje bodu G u žen. Na jejím povrchu také disponuje decentními stimulačními drážkami, které potěší váš análek každým pohybem a u základny se vibrátor pyšní rozšířenou kuličkou. Čeká na vás jedinečný erotický zážitek. Tento malý šikula má tichý chod, který zajišťuje výkonný motor, jež rozezní vzrušující touhu ve vašem nitru. Jeho fenomenálních 10 vibračních a pulzačních režimů vás vynesou do orgasmického nebe. Lze je ovládat pomocí tlačítka na oválné základně, případně využít dálkové ovládání z odolného ABS plastu s dosahem až 15 metrů, který už nikdy neztratíte, protože obsahuje zabudovaný magnet, kterým jej bezpečně uschováte právě ve spodní části této hračky. Tak zůstane zařízení i ovladač vždy u sebe. Další výhodou tohoto skvělého mazlíka je silikonový stojánek se silnou přísavkou, se kterým se stane voděodolný a můžete si jej tedy vzít do sprchy, kde ho umístíte na kachličky a užít si tak vášnivou intimní mokrou chvilku bez nutnosti použít ruce. Přísavku pochopitelně můžete použít na jakémkoliv hladkém a tvrdém povrchu. Nabijete jej pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu a ovladač pohání jedna CR1620 baterie, která je součástí balení. V ovladači je pojistka, kterou musíte vytáhnout. Závit k baterii je opačný, proto se nesnažte otevřít ovladač silou, ale změňte směr otočení.
Nebojte se experimentovat a ponořte se do světa análních hrátek, které si vychutnáte dle vaší fantazie naplno až do konce.

Jednoduché ovládání vás nebude nikterak vyrušovat. Podržte tlačítko na spodní části po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor spustí svou první vibraci a rozsvítí se jeho LED dioda. Následnými krátkými stisky měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete ho opětovným dlouhým podržením tlačítka na 3 vteřiny.
Pro použití s dálkovým ovládáním zapněte vibrátor do prvního režimu vibrace a krátkými stisky tlačítka na ovladači měníte jednotlivé režimy. Ovladač není nutno nijak zapínat. Pokud chcete vibrace pozastavit, podržte tlačítko ovladače po dobu 3 vteřin. Opět je spustíte přidržením tlačítka na 3 vteřiny. Vibrátor je pak nutné vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot blue:

  • moderní anální pomůcka na dálkové ovládání luxusního vzhledu
  • nabízí bezkonkurenční dráždění mužského bodu P
  • sametově jemný a hedvábný silikon prvotřídní kvality
  • flexibilní tělo se zahnutou špičkou a stimulačními drážkami
  • tichý a výkonný motor s 10 vibračními a pulzačními režimy
  • magnetický dálkový ovladač s dosahem až 15 metrů
  • stojánek se silnou přísavkou
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky s nasazeným stojanem
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 14,2 cm, použitelná délka 11,7 cm, průměr 2,9 cm, průměr kuličky 3,8 cm, výška stojánku 5,5 cm, průměr přísavky 7,5 cm, výška ovladače 5,8 cm, šířka ovladače 2,8 cm, hloubka ovladače 1,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR1620 baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry