ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Vibe Couture RAVISH purple

Vibrátor Vibe Couture RAVISH purple

Vodotěsný flexibilní silikonový vibrátor Vibe Couture RAVISH purple se stimulátorem klitorisu nabízí 7 programů vibrací. Možnost ohnutí až do úhlu 90 stupňů.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ženám, které mají tajná přání, jsem kdykoliv k dispozici já, vibrátor Vibe Couture RAVISH v líbivé fialkové barvě. Své touhy již nemusíte skrývat, já je bezpečně rozpoznám a udělám vše, co si budete přát. Mé flexibilní tělo je vybaveno stimulátorem klitorisu a má delší část je schopna ohnout až do úhlu 90 stupňů, což zajistí perfektní masáž bodu G. Mám dva samostatné motorky, které nabízejí 7 režimů silných vibrací mé hlavní části i dráždidla. Jsem celý z hebkého hypoalergenního silikonu, takže mě určitě nebudeš chtít dát z ruky.
Že by jsi ráda vyzkoušela i společné vodní hrátky? Proč ne, jsem vodotěsný, takže už teď se těším jak ti zajistím jeden orgasmus za druhým třeba ve vaně nebo vířivce. Mé ovládání najdeš ve spodní části, kde jsou také vsazeny měděné lesklé prvky pro mou ozdobu. Pro mé spuštění i úplné vypnutí krátce zmáčkni tlačítko "power". Pod ním je další tlačítko se symbolem vlnek. Jeho krátkým stiskem zapneš vibrace vibrátoru a volíš mezi jednotlivými režimy. Dlouhým, zhruba 2 vteřinovým stisknutím vibrace vypneš. Stejný postup je pro poslední tlačítko, spodní, taktéž se symbolem vlnek, kterým uvedeš do chodu i vypneš stimulátor klitorisu. Komfortní dobíjení zajistí USB kabel, který obdržíš společně se mnou v pěkné dárkové krabičce. Nezapomeň, že po našich zamilovaných okamžicích si zasloužím očistu teplou mýdlovou vodou nebo speciálním přípravkem na erotické pomůcky. Abych do tebe krásně klouzal, namaž mě gelem na vodní bázi.
Pojďme si společně hrát a nikoho jiného už potřebovat nebudeme...

Proč si vybrat vibrátor Vibe Couture RAVISH purple:

  • elegantní jednoduché pojetí vibrátoru pro maximální potěšení ženy
  • stimulátor klitorisu
  • flexibilní tělo vibrátoru s možností ohnutí až do úhlu 90 stupňů
  • 7 vibračních stupňů
  • měděné detaily
  • snadná údržba, hypoalergenní materiál
  • vodotěsné provedení
  • nabíjecí Li-on baterie s dlouhou životností

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 17 cm, použitelná délka 8 cm, průměr 3,2 cm, délka stimulátoru 5 cm, průměr 2 cm
Vibrace: ano
Vodotěsnost: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: pouze lubrikační gely na bázi vody
Parametry