ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Body BRACLI MANHATTAN černé

Body BRACLI MANHATTAN černé

Elegantní body z jemného tylu ozdobeného italskou krajkou v kombinaci s originálními šperky z perel. Diskrétně stimulují vagínu a klitoris každým pohybem.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
3 829 Kč
Příslušenství
Popis zboží

Dokážete si představit, že by vaše spodní prádlo nedráždilo pouze vaši drahou polovičku, ale také vás samotné? Unikátní značka luxusního prádla BRACLI spojila příjemné s užitečným a vyvinula dokonale elegantní prádlo, které originálním a jedinečným způsobem stimuluje vaše citlivé intimní partie každičkým pohybem a to naprosto diskrétně. Rozviňte svou fantazii a nechejte své prožitky pohltit vás do doposud neobjevené erotické dimenze plné vášně.

Proměňte se dnes večer v atraktivní bohyni a vyberte si toto skvostné body BRACLI MANHATTAN v tajemné černé barvě, které vás nadchne hned na první pohled a přinese do ložnice neuvěřitelnou atmosféru. Je ušito z nejjemnějšího průhledného tylu, který je sametově hedvábný a měkký, takže je příjemný a pohodlný na nošení. Je také velmi pružný, takže se skvěle přizpůsobí a obepne vaše tělo. Ozdobuje jej překrásná italská krajka v pase i nad klínem. Svůdné proužky v trojúhelníkových vzorech jsou prošívané stříbrnou nití Lurex, což v partnerovi zanechá skutečně působivý dojem. Body je na jednom ramínku, které patří za krk, aby uvolnilo šíje pro horké polibky, stejně tak zanechá odhalená záda. Podprsenka bez kostic a bez výplně s hlubokým výstřihem magneticky přitáhne jeho pozornost a padne vám k nohám. Tanga s vysokým pasem vykreslí váš zadeček a poskytnou mu neodolatelný vzhled.
Jeho výjimečností jsou ovšem korálky z perel z Manacoru černé barvy, které vám nabídnou něco nového a nevídaného. Pevné kuličky vedou od přední části až k zadní, přilnou k vašim intimním partiím, takže budou báječně stimulovat okolí vagíny, klitoris i análek každičkým krokem. Mohou dráždit erotogenní místa také při doteku i pohlazení. Tato skutečnost je tak tichá, že si můžete vychutnat vzrušující chvíle kdykoliv a kdekoliv a nebudete prozrazena. Udělejte si čas a mrkněte na další nabídku prádla této úžasné značky zde.
Dodejte vašemu šatníku styl a užijte si radost ze svého oblečku.

Proč si vybrat body BRACLI MANHATTAN:

  • výjimečné erotické prádlo v naprosto nezaměnitelném originálním designu
  • velmi kvalitní pružný materiál a moderní střih v kombinaci s imitací perel z Manacoru
  • hedvábný průhledný tyl ozdobený sametovou nejjemnější italskou krajkou
  • trojúhelníkové vzory z proužků prošívané stříbrnou nití Lurex
  • pevné korálky stimulují intimní oblasti při doteku či pohlazení a každým pohybem
  • podprsenka bez kostic a bez výplně s ramínkem za krk je pohodlná na nošení
  • hluboký výstřih a odhalená záda pro vzrušující svádění a horké polibky
  • tanga s vysokým pasem vyzdvihnou krásu zadečku
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a PLUS

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: krajka 81% polyamid, 19% elastan, lem 83,7% polyamid, 13,7% elastan, 2,6% lurex, tyl 88% polyamid, 12% elastan, perly
Velikost: S, M, L, PLUS

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
krajka 81% polyamid, 19% elastan, lem 83,7% polyamid, 13,7% elastan, 2,6% lurex, tyl 88% polyamid, 12% elastan, perly 
Články