ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kalhotky Obsessive Chilisa červené

Kalhotky Obsessive Chilisa červené

Maximálně svůdné kalhotky z hedvábně jemné krajky báječně ozdobí vaše pozadí. Okouzlující vyšívaný vzor doplní svůdný průstřih se stříbrným šperkem v přední části a podobný motiv zadního panelu se třpytivým srdíčkem. V rozkroku pak naleznete příjemnou bavlněnou podšívku pro váš maximální komfort.
469 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná vyšívaná krajka s ozdobnými lemy
  • odolný a pružný materiál prvotřídní kvality se perfektně přizpůsobí tělu
  • výjimečně svůdný střih zajistí pikantní romantickou atmosféru
  • vyzdvihnou krásu vašeho zadečku
  • stříbrný kovový šperk na předním panelu a třpytivé srdíčko vzadu
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort

Popis produktu:

Mějte na sobě pro každý případ kalhotky, které vždy podtrhnou romantickou a svůdnou atmosféru a přitom budou pohodlné pro celodenní nošení. Objevte tyto okouzlující kalhotky, které zvýší váš sex-appeal a nabídnou vám neodolatelný vzhled, který bude magneticky přitahovat pozornost vašeho protějšku. Perfektně se budou hodit k jakémukoliv sexy prádlu a vy tak budete připravena na obdivné pohledy plné touhy a vášně.

Materiál a vzhled:

Neuvěřitelně elegantní kalhotky v romantické červené barvě jsou ušity z hedvábně jemné tkaniny, která pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Vysoce kvalitní půvabná krajka vyšívaná smyslnými vzory nabídne pevný, avšak přesto pružný materiál s okrasnými lemy, který se perfektně přizpůsobí vaší postavě, dopřeje vám mimořádné pohodlí a vyzdvihne krásu vašich křivek. Přední panel s rafinovaným průstřihem je ozdoben krásným stříbrným šperkem a zadní část omámí krom průstřihu také třpytivým srdíčkem, díky kterému vynikne váš zadeček. Také mají příjemnou bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články