ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Košilka Obsessive Chilisa červená

Košilka Obsessive Chilisa červená

Maximálně svůdná košilka z hedvábně jemného průsvitného tylu v kombinaci s půvabnou vyšívanou krajkou. Košíčky bez výplně a bez kostic nabídnou dokonalé pohodlí a stříbrné třpytivé srdíčko ozdobí dekolt. Volná sukně pod zadeček pak nabídne volnost pohybu. Součástí jsou také okouzlující tanga.
895 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemný průsvitný tyl s vyšívanou krajkou prvotřídní kvality
  • odolný a pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu
  • podprsenka bez kostic a bez výplně nabídne dokonalé pohodlí
  • jiskřivé stříbrné srdíčko zajistí atraktivní výstřih
  • krátká sukně dopřeje volnost pohybu
  • tanga s bavlněnou podšívkou v rozkroku součástí balení

Popis produktu:

Vytvořte omamnou večerní atmosféru a buďte smyslná, přitažlivá a sexy. Nechejte se svádět díky této okouzlující košilce, která podpoří váš přirozený sex-appeal a dodá vám magnetickou přitažlivost, jež povzbudí pikantní fantazii ve vašem protějšku. V tomto prádle vás čekají vzrušující momenty plné touhy a vášně.

Materiál a vzhled:

Neuvěřitelně elegantní košilka v romantické červené barvě je ušita z hedvábně jemného průsvitného tylu, který pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Pevný, avšak přesto pružný materiál se perfektně přizpůsobí vaší postavě a vyzdvihne krásu vašich křivek. Podprsenka bez kostic a bez výplně je z vysoce kvalitní vyšívané krajky s půvabnými motivy, která vám zaručí mimořádné pohodlí. Samozřejmostí jsou nastavitelná ramínka a váš dekolt ke všemu ozdobí třpytivé stříbrné srdíčko. Sukně tak akorát pod zadeček s ozdobnými lemy a jedinečným průstřihem na zádech vám navíc dopřeje volnost pohybu. Součástí balení jsou také skvostná tanga, ve kterých bude váš zadeček doslova k nakousnutí. Mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
košilka: 94% polyamid, 6% elastan; tanga: 90% polyamid, 10% elastan 
Články