ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Košilka Obsessive Amor bílá

Košilka Obsessive Amor bílá

Půvabná košilka ze sametově lesklého saténu. Krajková podprsenka ve stylu polokorzetu s kosticemi. Součástí jsou sexy celokrajková tanga.
Vyberte si velikost:
1 169 Kč
Popis zboží

Jste duší spíše romantičkou a při výběru krásného prádla vás více oslovuje osvědčená konzervativnější klasika? Křehce žensky a sladce nevinně zapůsobíte na svého milence v košilce Obsessive Amor půvabné sněhově bílé barvy. Je ušita z extra hebkého a sametového saténu a jemné krajky, takže se v ní budete cítit tak pohodlně, jako kdybyste se vznášela na obláčku. Vysoce kvalitní materiály se skvěle přizpůsobí vašemu tělu a dokonale upozorní na přednosti vašich křivek. Oblíbený A střih velmi lichotí ženám různých typů postav. Podprsenka s kosticemi stylem připomíná především na předním dílu korzet a skvěle vytvaruje vaše ňadra. Je z ultra pružné průhledné krajky, a tak se nevyhnete toužebně obdivným pohledům vašeho prince. Dostatečnou podporu vnadám zaručí nastavitelná ramínka, která jsou na předním dílu obohacena zesílenými proužky z téhož materiálu. Pod klasickým zadním zapínáním podprsenky na kovové háčky neuniknou žhavým polibkům díky promyšlenému prostřihu ani vaše krásná záda. Sukně nabídne vyvýšení pasu, čímž docílíte optického prodloužení nohou a její délka tak akorát pod zadeček nebude působit prvoplánově. Naopak svádí k postupnému a pomalému dobývání a objevování. Půvabným detailem prádla je olemování sukně, které svede pozornost na vaše ladné nožky.
Součástí jsou i odpovídající vykrojená tanga. Jakmile vám partner vysune košilku výš, bude mít možnost kochat se linií vašeho zadečku. V rozkroku jsou obohacena o bavlněnou podšívku, která vám dopřeje maximální a zasloužený komfort. Roztouženým reakcím vašeho protějšku se zaručeně neubráníte. Staňte se křehkou i rozdováděnou vílou a oddejte se žhavým dotekům a polibkům.
Pánové, obdarujete-li vaši vyvolenou touto skvostnou košilkou, těšte se na nezapomenutelné noci plné neutuchající něhy i dráždivé vášně.

Proč si vybrat košilku Obsessive Amor:

  • mimořádné erotické prádlo decentního designu
  • oblíbený A střih lichotící každé postavě v něžné sněhově bílé barvě
  • sametově lesklý satén v kombinaci jemnou krajkou působí velmi luxusně
  • podprsenka s kosticemi smyslného střihu skvěle vytvaruje vaše ňadra
  • saténová sukně s vyvýšeným pasem opticky prodlouží nohy
  • půvabným detailem prádla je svůdné lemování
  • součástí jsou i sexy tanga
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort
  • nabízíme ve velikosti S/M a L/XL

Parametry:


Barva: bílá
Materiál: 95% polyester, 5% spandex
Velikost: S/M, L/XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
95% polyester, 5% spandex 
Články