ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Košilka Obsessive HEAVENLLY bílá

Košilka Obsessive HEAVENLLY bílá

Luxusní košilka ideální pro smyslné svádění v ložnici i pro svatební noc. Hedvábně jemná vyšívaná krajka a sametový tyl je velmi příjemný na nošení. Podprsenka bez kostic a bez výplně pro maximální pohodlí, volná průsvitná sukně a skvostná tanga s bavlněnou podšívkou podpoří intimní atmosféru.
1 069 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná vyšívaná krajka se sametovým tylem příjemná na nošení
  • motivy malých kytiček ideální pro jakoukoliv příležitost
  • volná sukně nabídne volnost pohybu
  • pohodlná podprsenka bez kostic a bez výplně s nastavitelnými ramínky
  • skvostná tanga vyzdvihnou krásu zadečku
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort

Popis produktu:

Dopřejte svému tělu před ulehnutím do peřin pocit jako na obláčku a podpořte vášnivou atmosféru, která může proměnit vaši noc v neobyčejnou. Tato dokonale svůdná košilka se stane ideálním nástrojem pro vzrušující svádění, jelikož magneticky přitáhne pozornost vašeho protějšku. Díky něžnému průsvitnému designu bude také vhodná pro svatební noc.

Materiál a vzhled:

Košilka půvabné sněhově bílé barvy je ušita z hedvábně jemné tkaniny, která je mimořádně pružná, takže vám nabídne skutečně příjemné a pohodlné nošení. Kombinace sametového tylu a vyšívané krajky s motivy malých kytiček fantasticky ozdobí vaše tělo. Podprsenka bez kostic a bez výplně dopřeje pohodlí vašim ňadrům a přesto hluboký výstřih se stříbrným šperkem v dekoltu nenechá nikoho chladným. Má nastavitelná ramínka a popruhy na zádech, jež vytvoří zajímavý prvek. Sukně s dekorativním lemem vám dopřeje volnost pohybu a délku tak akorát pod zadeček. Součástí balení jsou také báječná tanga, které doplní celkový vzhled, skvěle padnou a dokonale vyzdvihnou krásu vašeho zadečku. V rozkroku naleznete bavlněnou podšívku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články