ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gely WICKED SAMPLER REFILL 10x3 ml

Lubrikační gely WICKED SAMPLER REFILL 10x3 ml

WICKED SAMPLER REFILL je balení vzorečků veganských ochucených lubrikačních gelů slazených stévií, které můžete z partnera bez výčitek slízat.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Taky někde máte chuť na to a někdy zas něco jiného? To je úplně v pořádku! Proto jsme přišli s lubrikačními gely WICKED SAMPLER REFILL, což je sada balení s pěti druhy lubrikačních gelů, kde naleznete veganské vzorečky se čtyřmi příchutěmi (jahoda, broskev, vanilka a skořicový šnek) a jeden druh je čistý bez příchutě. Od každého druhu máte dva vzorečky, abyste se ke všem mohli s láskou vrátit. Oslaďte své vášnivé touhy dle své chuti a nálady! Vysoce kvalitní jemný gel můžete z partnera mlsně slíbat nebo slízat, ale věřte, že se občas budete chtít zakousnout jako projev vaší maximální vášně. Vaše intimní chvíle budou tak chutnější, intenzivnější a plné nedočkavého chvění. Vodní báze zajišťuje hladký vsun a dostatečně vlhké prostředí. Svých nádherných těl si můžete užívat bez starostí, protože lubrikanty jsou slazené stévií.
S těmito gely dostává fráze "jsi k sežrání" úplný jiný rozměr!

Proč si vybrat lubrikační gely WICKED SAMPLER REFILL 10x3 ml:

  • vysoce kvalitní gel pro něho i pro ni
  • zpracování na vodní bázi umožňuje kombinování se silikonem
  • 4 druhy ochucení, 1 bez ochucení
  • slazeno stévií
  • veganský
  • možnost střídání chutí
  • slíbatelný a slízatelný

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 10x3ml
Složení: Water, Propylene Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Olea Europea (olive), Leaf Extract, Cellulose Gum, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Vyrobeno: USA
Parametry