ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel LSDI Anal silver 150 ml

Lubrikační gel LSDI Anal silver 150 ml

Výjimečný anální lubrikační gel hedvábné textury pro vaše dovádění. Fantasticky zvlhčuje, chrání před poraněním a poskytuje dokonalé pohodlí.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete s vaším protějškem posunout hranice vaší společné rozkoše a vyzkoušet něco nového? Láká vás anální pokušení? Představte si gel, který vám pomůže objevovat tento vzrušující svět plný smyslnosti a vášně. Tento lubrikační gel LSDI Anal silver zpříjemní vaši touhu a přinese vám mimořádně intenzivní prožitky. Středně hustý gel na vodní bázi má krémově hedvábnou a jemnou texturu, která dopřeje vaším partiím neodolatelný dotek něhy. Byl speciálně vytvořen pro anální styk, takže vyniká v extrémní dlouhotrvající kluznosti, velmi podobné silikonovým lubrikantům, takže zajistí příjemnou a bezpečnou penetraci. Přesto se dobře vstřebává, nelepí ani nežmolkuje, nezanechává fleky na povlečení a je snadno smývatelný vodou. Potěší vás výraznou hydratací, osvěží pokožku a chrání ji před drobným poraněním. Jeho neutrální vůně vaše smysly ani myšlenky nevyruší. Byl dermatologicky testovaný a také je vhodný pro použití s erotickými pomůckami všech různých materiálů i s latexovými prezervativy.
Zkvalitněte své prožitky a ochutnejte tajemnou magii análních radovánek.

Proč si vybrat lubrikační gel LSDI Anal silver:

  • sametově jemný gel na vodní bázi střední hustoty
  • speciálně vytvořený pro vzrušující anální dobrodružství
  • hedvábná textura nelepí ani nežmolkuje
  • dokonale hydratuje pokožku a nabídne vynikající zvlhčení
  • jiskřivé složení s neutrální vůní nabídne výraznější potěšení
  • fantastický extrémně dlouhotrvající kluzný efekt
  • snadno smývatelný vodou
  • dermatologicky testovaný pro vaginální i anální hrátky
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s prezervativy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 150 ml
Vůně: neutrální
Složení: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma
Upozornění: Vzhledem k situaci COVID-19 a výpadkům výrobců a dovozců se mohou uzávěry lahviček a jejich barvy lišit od fotografií na webových stránkách.
Parametry