ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Lubrikační gel YESforLOV WITH SEAWEEDS

Lubrikační gel YESforLOV WITH SEAWEEDS

Hedvábný gel na vodní bázi z přírodních organických ingrediencí bez glycerinu pro zdravější zvlhčení intimních partií. Obsahuje ručně sbírané mořské řasy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si jedinečný a křišťálově čistý pocit něžných intimních hrátek. Tento lubrikační gel YESforLOV WITH SEAWEEDS byl speciálně vyvinut pro fenomenální pohodlí a maximální intenzivní prožitky vášně. Gel hedvábně jemné textury na vodní bázi bez chuti a vůně je vyroben z více než 93% z přírodních ingrediencí, přičemž přes 63% z nich jsou organického původu. Navíc neobsahuje glycerin ani glycerinové deriváty. Nedráždí, nelepí ani nepůsobí mastně a je snadno smývatelný vodou. Obsahuje ručně sbírané mořské řasy a extrakt z Aloe Vera, které přináší výraznou hydrataci pokožky, chrání ji a dodává nezapomenutelnou vláčnost a pružnost. Navíc respektuje a podporuje přirozené pH vaginální sliznice, takže vám dodá výjimečný komfort. Mimořádná kluznost nabídne dlouhodobý efekt pro nespoutané momenty vedoucí k dokonalé extázi. Je gynekologicky testovaný, můžete jej bez obav používat s erotickými pomůckami všech dostupných materiálů a je kompatibilní s latexovými prezervativy.
Objevte luxusní přírodní gel a dopřejte si smyslné chvilky.

Proč si vybrat lubrikační gel YESforLOV WITH SEAWEEDS:

  • jedinečný gel na vodní bázi z přírodních organických ingrediencí
  • extrakt z ručně sbíraných mořských řas a Aloe Vera
  • nabídne fantastický dlouhotrvající kluzný efekt
  • neobsahuje glycerin ani glycerinové deriváty pro zdravější a příjemnější chvilky
  • hedvábná textura nelepí ani nežmolkuje
  • dokonale hydratuje pokožku a podporuje přirozené pH
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s prezervativy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Carrageenan, Citric Acid, Ascophyllum Nodosum Extract, Palmaria Palmata Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol
Parametry