ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Punčochy Obsessive MADERRIS černé

Punčochy Obsessive MADERRIS černé

Dokonale smyslné punčochy s velmi širokou sexy vyšívanou krajkou tvořenou většími očky z hedvábně jemné tkaniny báječně ozdobí vaše stehna. Obsah lycry nabízí vysoký komfort a pohodlný pocit. Elastický průsvitný materiál se perfektně přizpůsobí vašim nohám a báječně doplní váš outfit.
339 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná tkanina s obsahem lycry
  • elastický materiál se skvěle přizpůsobí
  • široká vyšívaná krajka ze síťoviny s většími očky ozdobí stehna
  • perfektně doplní vaše prádlo a smyslně povzbudí intimní představivost
  • určeny pro podvazkový pás

Popis produktu:

Dala jste si práci s výběrem svůdného erotického prádla, které podpoří vaši přirozenou krásu a chybí vám poslední tečka, která na váš protějšek zapůsobí jako magnet? Doplňte váš outfit o tyto překrásné punčochy a máte vyhráno. Jsou určeny k podvazkovému pásu, jelikož nejsou samodržící, avšak perfektně se přizpůsobí vašim nohám a báječně ozdobí vaše stehna. Podvazkový pás není součástí balení.

Materiál a vzhled:

Punčochy bez zesílené špičky sexy černé barvy výjimečně doplní jakékoliv prádlo či šaty. Jsou ušity z hedvábně jemné tkaniny a díky vysokému obsahu lycry jsou velmi pohodlné a výjimečně pružné, aby dokonale obepnuly vaše nohy. Vaše stehna nikdy nebyla přitažlivější, a to díky široké vyšívané krajce, jejíž základem je síťovina s většími očky, kterou muži prostě milují.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
85% polyamid, 15% elastan 
Články