ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava AVANUA AYA černá

Souprava AVANUA AYA černá

Unikátní a maximálně přitažlivá třídílná souprava z hedvábně jemné saténové tkaniny a okouzlující květinové krajky. Materiál je výrazně pružný, skvěle se přizpůsobí a je pohodlný na nošení. Podprsenku s kosticemi a volnými košíčky doplní pás se dvěma podvazky a vzrušující ozdobné kalhotky.
999 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná saténová tkanina v kombinaci s průsvitnou květinovou krajkou
  • pružný materiál příjemný na dotek a pohodlný na nošení se skvěle přizpůsobí
  • dekorativní geometrické proužky a saténová mašlička
  • podprsenka s kosticemi bez výplně s nastavitelnými ramínky
  • podvazkový pás se dvěma podvazky uchytí vaše punčochy
  • elegantní zdobené kalhotky vyzdvihnou krásu zadečku

Popis produktu:

Připravte se na mimořádně svůdný večer plný nezkrotné vášně a dokonale smyslné intimní okamžiky. Tato luxusní třídílná souprava v dechberoucím moderním pojetí vás promění v neodolatelnou ženu vyzařující sebevědomí a sexuální energii. V balení naleznete podprsenku na tenkých nastavitelných ramínkách, podvazkový pás i magicky přitažlivé kalhotky. Sledujte, jak narůstá teplota v ložnici.

Materiál a vzhled:

Souprava v tajemně černé barvě je ušita z jemné saténové tkaniny lesklého charakteru, která vyniká vysokou pružností, takže se skvěle přizpůsobí vašim křivkám a nabídne vám mimořádné pohodlí. Je dekorována půvabnou květinovou krajkou, geometrickými tvary z elastických proužků i rozkošné saténové mašličky. Podprsenka má kostice pro atraktivní tvar vašeho dekoltu a košíčky bez výplně, které vám dopřejí maximální komfort. Podvazkový pás dobře obepne, vyzdvihne vaše boky a ozdobí bříško krajkovým okénkem. Na bocích má dva elastické nastavitelné podvazky zakončené skobami pro uchycení vašich oblíbených punčoch. Ty nejsou součástí balení. Aby byl dojem kompletní, budou pro vás připraveny originální kalhotky klasického střihu, které podtrhnou vaši krásu. Přední neprůhledný panel vystřídají průsvitné krajkové boky a váš zadeček bude doslova k nakousnutí díky průstřihu s kříženými proužky doplněny o něžnou mašli.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan 
Články