ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive COBALTESS SET modrá

Souprava Obsessive COBALTESS SET modrá

Sexy průsvitná souprava krajkového erotického prádla tvoří podprsenku s kosticemi, smyslný podvazkový pás a svůdná tanga vyzdvihující zadeček.
Vyberte si velikost:
969 Kč
Popis zboží

Máte ráda vzrušující a okouzlující erotické prádlo, které podtrhne vaši dominanci a přirozený sex-appeal? Pak vsaďte na tuto sexy soupravu Obsessive COBALTESS SET. Je ušitá z kvalitního materiálu, který je měkký a příjemný na dotek, takže se velmi pohodlně nosí. Nádherný design tmavě modré průsvitné květinové krajky, která zvýrazní vaše smyslné křivky a nechá lehce nahlédnout pod pokličku, kombinuje se svůdnými geometrickými prvky černých elastických pásků, které perfektně obepnou vaši postavu, aby vám skvěle padla. Podprsenka vzhledu polokorzetu na tenkých nastavitelných ramínkách disponuje kosticemi, aby dodala dokonalý tvar vašemu poprsí a trojúhelníčkové ohraničení nabídne atraktivní pohled na váš dekolt. Košíčky a široký pás pod nimi jsou z modré krajky, které váš protějšek jednoduše neodolá. Zapíná se vzadu na klasické háčky, které přicházejí ze tří spojujících se proužků. Podvazkový pás zapínaný na jeden háček decentně zakryje vaše boky a doplní celistvost celku, takže vám dopřeje jednotný vzhled. Na bříšku naleznete malou ozdobu v podobě kovového šperku a na dva nastavitelné podvazky připnete na vaše punčochy, které tak udrží na místě. Minimalistická tanga moderního střihu budou třešničkou na dortu a fenomenálně vyzdvihnou váš krásný zadeček. Navíc mají v rozkroku bavlněnou podšívku pro váš maximální komfort při nošení. Punčochy nejsou součástí balení.
Dejte na obdiv svůj šarm a překvapte partnera v tomto jedinečném spodním prádle, které magneticky přitáhne jeho pozornost.

Proč si vybrat soupravu Obsessive COBALTESS SET:

  • výjimečně svůdné erotické prádlo v originálním designu tmavě modré barvy
  • sametově jemná květinová krajka je pružná a pohodlná na nošení
  • průsvitný charakter a geometrické tvary elastických pásků nabídne vzrušující a pikantní atmosféru
  • podprsenka s volnými košíčky a kosticemi podpoří vzhled dekoltu
  • podvazkový pás s malou ozdobou na bříšku uchytí vaše punčochy
  • nastavitelná ramínka podprsenky i nastavitelnost podvazků
  • minimalistická tanga s bavlněnou podšívkou v rozkroku
  • nabízíme ve velikosti S/M a L/XL

Parametry:


Barva: modrá, černá
Materiál: 90% polyamid, 10% elastan
Velikost: S/M, L/XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
90% polyamid, 10% elastan 
Články