ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Masturbátor JAMYJOB NOVAX černý

Masturbátor JAMYJOB NOVAX černý

Katalog: D28476
Parádní inovativní masturbátor z hedvábného potravinářského silikonu podobného kůži. Dva vibrační motory a vzduchové kapsy imitující svalové kontrakce.
Všechny recenze (1)
Doprava zdarma
1 769 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Pánové, máte rádi vibrační pomůcky, které vám poskytnou výjimečnou slast a rádi byste tuto vzrušující techniku zkombinovali s pocitem sání či kontrakcí svalů? Pak se pohodlně usaďte a vychutnejte si tento fantastický masturbátor JAMYJOB NOVAX v sexy černé a červené barvě. Tento inovativní masturbátor v nádherném designu poskytne jedinečné uspokojení celému penisu, takže budete maximálně spokojení.
Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného potravinářského silikonu prvotřídní kvality, který je bezpečný pro lidskou pokožku a má tak hedvábný povrch, který pohladí vaše partie s takovou něžností, že se jej už nikdy nebudete chtít vzdát. Ergonomické hrany na jeho těle zaručí, že se bude skvěle držet v ruce a pohodlně se s ním bude manipulovat. Měkký prsten u otvoru zaručí pohodlí při používání a ukrývá fenomenální vstup s vnitřním tunelem, který disponuje bohatým množstvím drážek. Jedinečná technologie vás nadchne a vystřelí vás na vrchol erotické extáze. Uvnitř vystupují dvě malé patrony, které se postarají o váš žalud a uzdičku tím nejsmyslnějším způsobem. Směrem ke kořenu penisu pak má masturbátor dvě vzduchové kapsy, které se budou nafukovat a tím zesilovat tlak na penis, který simuluje stahování svalů při sexu či sání u orálního sexu.
Dva motory masturbátoru nepatří k těm nejtišším, ale rozhodně vás potěší svým výkonem. Třemi ovládacími tlačítky na těle si vybíráte z 10 vibračních a pulzačních rytmů a také z 6 pulzačních režimů nafukování polštářků. Ke všemu si můžete kapsy manuálně přifouknout, jak vám bude vyhovovat. Nechybí ani bezpečnostní ventil pro rychlé vypuštění vzduchu. Také jej můžete pozvat do sprchy, neboť je IPX6 odolný proti stříkající vodě. Jeho ztracenou energii mu pak doplníte pohodlně pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Objevte kouzlo autoerotiky a zapomeňte na okolní svět. Zaručeně dosáhnete brzy magického orgasmu.

Jednoduché ovládání vás nezaskočí. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 3 vteřin. Masturbátor rozsvítí LED diody tlačítek a spustí první vibraci. Krátkými stiskky tohoto tlačítka měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Pokud budete chtít vibrace pozastavit, stiskněte krátce tlačítko dvakrát. Krátkými stisky prostředního tlačítka zapnete a měníte automatické režimy přifukování kapes. Budou se nafukovat a vypouštět v různých intervalech. Pro rychlé odpuštění vzduchu z kapes krátce stiskněte spodní tlačítko. Automatický režim se přeruší a vzduch se vyfoukne. Pokud budete chtít nafouknout polštářky víc, podržte toto spodní tlačítko až dosáhnete požadovaného tlaku. Masturbátor vypnete opětovným podržením vrchního tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Při manipulaci se vyhněte zacpáním dvou otvorů ve vrchní zadní části. Zde nasává zařízení vzduch. Ucpáním by mohlo dojít k poškození motorů.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat masturbátor JAMYJOB NOVAX:

  • inovativní pánská erotická pomůcka v naprosto elegantním designu
  • pro fantastickou masáž celého penisu vedoucí k bouřlivému vyvrcholení
  • vyrobeno ze sametově hedvábného potravinářského silikonu prvotřídní kvality
  • na dotek velmi příjemný povrch těla a dobře se drží
  • fantastická stimulační textura tunelu v podobě drážek
  • dva velmi výkonné motory s moderní technologií přifukování dvou vzduchových kapes
  • 10 vibračních a pulzačních rytmů a 6 režimů vzduchové imitace stahování svalů
  • bezpečnostní ventil pro rychlé upuštění vzduchu a možnost manuálního nafouknutí
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, červená
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20 cm, použitelná délka 12 cm, průměr těla 8,5 cm, vnitřní průměr tunelu 4,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (1)

Recenze produktu Masturbátor JAMYJOB NOVAX černý (1)

overený z.
02.04.2024
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
20,00 cm
Použitelná délka:
12,00 cm
Průměr:
4.5 cm 
Podrobnější rozměry:
celková délka 20 cm, použitelná délka 12 cm, průměr těla 8,5 cm, vnitřní průměr tunelu 4,5 cm 
Návod
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: