Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárková sada KALU 3 x mořská menstruační houba vel. M + čisticí sůl

Dárková sada KALU 3 x mořská menstruační houba vel. M + čisticí sůl

Katalog: KA417835
Jedinečná sada tří mořských menstruačních houbiček a 50 g čisticí soli. Vše potřebné ke zdravější a levnější alternativě s antiseptickými vlastnostmi.
Balení:
669 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Dámy, zajímáte se o ekologii či svou peněženku? Chcete ušetřit planetu a zároveň být vždy zcela v bezpečí? Pak vám představujeme unikátní mořskou menstruační houbu KALU, která vás potěší a přinese vám nové možnosti během vašeho cyklu. V této skvostné dárkové kazetě naleznete tři houbičky velikosti M, která je vhodná pro středně silnou menstruaci, 50 g speciální čisticí mořské soli a látkový pytlíček. Udělejte radost sobě nebo své kamarádce a objevte zdravější a levnější menstruaci.
Mořské houby se používaly již v antice. Rostou pouze v čistých a teplých mořích až do hloubky 200 metrů. Mají přirozeně hnědou barvu, která se po šetrném bělení stává žlutou. Výhodou používání mořských hub je jejich naprostá zdravotní nezávadnost vzhledem k 100% přírodnímu materiálu bez chemických látek, udržitelnost, jelikož se v přírodě skvěle rozkládá a jedná se o produkt z obnovitelných zdrojů a v neposlední řadě také životnost. Ta dosahuje až 6 měsíců, což znamená, že ušetříte za tuto dobu podstatné množství peněz nákupem jednorázových klasických pomůcek.
Mořské houby obsahují velké množství mořských minerálů, jako například až 14% jódu, který se postupně vstřebává a zvyšuje tak jeho hladinu v těle. Proto houby působí antisepticky a antibakteriálně a skvěle se snáší i s citlivou pokožkou. Navíc nevysušují tkáň, perfektně se přizpůsobí vašemu nitru a po nasátí tekutinou se stávají extrémně jemné a heboučké, takže o nich ani nebudete vědět. Výraznou vlastností je pak jejich schopnost absorbování velkého množství tekutiny, kterou nepropouští ven, což oceníte i během milování, které se tím stane podobné tomu mimo vaši menstruaci a ani jednomu z vás nebude překážet. Houba ovšem není antikoncepčním prostředkem a nebrání šíření pohlavních nemocí. Také vám nabídne jistotu při denních aktivitách jako je sport či plavání. Houby se mohou lišit tvarem, velikostí i barvou. Její výměnu proveďte v době, kdy se už nevrací do svého původního objemu, neabsorbuje tolik tekutiny, stane se povadlejší a křehčí.

Speciální čisticí sůl je získávána ze solných polí Mrtvého moře, které díky vysokému podílu soli brání životu vodních živočichů. Sůl vzniká pouhým přirozeným odpařováním vody. Je tedy 100% přírodní a naprosto bez jakýchkoliv umělých či chemických příměsí. Vyznačuje se vysokou koncentrací minerálů a stopových prvků jako je například hořčík, vápník, brom či draslík. Tato sůl čistí a dezinfikuje vaši menstruační houbu a dodává ji zpět potřebné minerály.
Dopřejte si výjimečné pohodlí kdykoliv a kdekoliv. Ulevíte přírodě i svému rozpočtu.

Houba se zavádí stejně jako tampón, který plnohodnotně nahrazuje. Její velikost lze případně upravit zastřihnutím do vámi požadovaného tvaru. Ani vytažení není nikterak obtížné i přesto, že nedisponuje šňůrkou. Tu si ovšem můžete navázat. Zajímavým tipem uživatelek, které si houby oblíbily je použití svalů pánevního dna jak pro zavádění hlouběji, tak pro vyjmutí. Vyzkoušejte různé polohy i prsty. S trochou cviku si ji rychle podmaníte.
Údržbě věnujte zvýšenou pozornost, správnou manipulací prodloužíte její životnost. Používejte vždy jen čistou vlažnou či teplou vodu bez saponátu nebo mýdla, nikoliv horkou, která ji může poškodit. Stejně tak nemačkejte houbu, pokud není nasáklá vodou, aby nedošlo k porušení její struktury.
Před prvním použití houbu důkladně propláchněte ve vodě. Stlačením vyždímejte vodu a zaveďte jako tampón. Po nasáknutí houby v závislosti na vaší menstruaci ji vyjměte a propláchněte pod tekoucí vlažnou vodou. Poté ji lze znovu použít.
Po skončení menstruace houbu řádně vymyjte pod tekoucí vodou a na 5 hodin ponořte do vodní lázně s rozpuštěnou mořskou solí. Na 1,5 dcl vody použijte přibližně 1 čajovou lžičku. Poté houbu opět důkladně propláchněte a nechejte řádně uschnout na vzduchu. Uschovejte ji do pytlíčku, kde bude připravena k dalšímu použití.

Proč si vybrat dárkovou sadu KALU:

  • nádherné dárkové balení tří houbiček a 50 g soli potěší kohokoliv
  • jedinečná 100% přírodní dámská pomůcka z obnovitelných zdrojů
  • naprosto nezávadná pro lidské tělo a vhodná i pro citlivou pokožku
  • velké množství mořských minerálů působí antisepticky a antibakteriálně
  • perfektně se přizpůsobí a po namočení je extrémně jemná a hebká
  • dopřeje vám mimořádné pohodlí a téměř ji neucítíte
  • lze upravit její velikost či tvar zastřižením
  • pojme velké množství tekutiny a nepropustí ji ven
  • jednoduché používání i při sportech nebo běžných aktivitách
  • nabízí možnost čistého sexu i během menstruace
  • snadná údržba pomocí teplé vody a mořské soli
  • má dlouhou životnost a je tedy velice šetrná k životnímu prostředí i k peněžence

Parametry:


Barva: žlutá, béžová
Obsah: 3 x mořská houba, mořská sůl 50 g
Rozměry: velikost houby 5 cm - 6 cm
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: