Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Gel INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml

Gel INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml

Luxusní slíbatelný gel INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml s příchutí a aroma vodky s energy drinkem. Má vibrující a pulzující účinek.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Gel INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel o obsahu 15 ml je opravdu luxusní záležitostí. Jedná se o lubrikant extra kvality, který vaše sexuální chvilky promění v nezapomenutelné okamžiky. Byl vyvinut z rostlin Amazonie s lahodnou chutí vodky, poskytuje jedinečný pocit brnění, má pulzující a oteplovací efekt a je slíbatelný. Nasládlá vůně vás přímo naláká k orálnímu sexu! Gel má hebkou konzistenci na bázi vody, což vám dovolí použití ve spojení s jakoukoliv erotickou pomůckou včetně kondomů. Nezanechává skvrny na povlečení a je rozpustný ve vodě.
Gel INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml je určen mužům i ženám pro ty nejkrásnější společné chvíle plné orgasmů.

Proč si vybrat gel INTT Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15 ml:

  • gel s příjemnou vůní a chutí vodky s energy drinkem
  • lubrikant lze použít na všechny erotické pomůcky
  • ideální pro orální sex
  • vyvinut z rostlin Amazonie
  • balení s dávkovačem
  • po gelu nezůstávají stopy na prádle a povlečení

Parametry:


Barva: transparentní hnědá
Obsah: 15 ml
Složení: Aqua (voda), glycerin, hydroxyethylcelulóza, příchuť (aroma), extrakt z Acmella Oleacera, sodná sůl sacharinu, benzoát sodný, BHT, vanillyl butylether, C! 4700, CI19140
Použití: 2x stiskněte a naneste na klitoris nebo 1x stiskněte a naneste na penis. Počkejte několik sekund, než ucítíte všechny účinky gelu.
Parametry