Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel NATULI PREMIUM Pregnal Gift 50 ml

Lubrikační gel NATULI PREMIUM Pregnal Gift 50 ml

Katalog: NA604050
Luxusní gel prvotřídní prémiové kvality obsahuje přírodní BIO složky a aktivní látky podporující početí. Zlepšuje kvalitu spermií a jejich pohyblivost, usnadňuje cestu k vajíčku rozpouštěním cervikálního hlenu, má ideální pH 7.0 zkvalitňující vaginální prostředí a zlepšuje hormonální rovnováhu.
660 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • gel pro snahu o početí s ideálním pH +7.0 pro ochranu spermií
  • vybrané prvotřídní prémiové přírodní ingredience v BIO organické kvalitě
  • bez parfemace a vhodný pro vegany
  • aktivní látky povzbuzuje spermie a zlepšuje vaginální prostředí
  • podporuje harmonii ženských hormonů a stimuluje produkci testosteronu
  • je bohatým zdrojem antioxidantů a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • nedráždí ani nelepí a má úžasně hladkou strukturu
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • exkluzivní balení z odolného biofotonického skla

Popis produktu:

Snažíte se o miminko? Objevte dokonalou společnou vášeň a dopřejte vašemu početí snadnější cestu. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která definuje prémiovou kvalitu, vybrané ingredience a luxusní balení, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení s přidanou hodnotou, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany. Je také kompatibilní s prezervativy i s erotickými hračkami.

Luxusní gel na vodní bázi tekutějšího charakteru je ideální variantou pro páry, které chtějí otěhotnět. Má hedvábně hladkou texturu, která nelepí ani nežmolkuje a dopřeje vám výjimečnou dlouhotrvající kluznost. Je zcela bez parfemace, takže vaše intimní momenty nebude ničím rušit. Má ideální pH +7.0, které chrání spermie před kyselým vaginálním prostředím a díky aktivním látkám jim dodává energii a posiluje jejich kondici.

Ingredience a účinky:

Obsah tvoří mnoho aktivních ingrediencí prvotřídní a 100% přírodní kvality. Běžná voda byla nahrazena hydrolátem byliny drmku, který svými vlastnostmi připomíná ženské hormony, čímž podporuje jejich produkci a křišťálově čistou Islandskou vodou, jež přirozeně vyrovnává hladinu pH. Extrakt Anděliky čínské se postará o zlepšení hormonální rovnováhy. Mužům pak prospívá malajský ženšen, který napomáhá stimulovat produkci testosteronu. Aminokyselina L-Kartinin je důležitá pro tvorbu a celkovou kondici spermií a spolu s Myoinositolem výrazně pomáhá zkapalnit cervikální hlen a semennou tekutinu, díky čemuž podpoří pohyblivost spermií a usnadní cestu k vajíčku. V neposlední řadě naleznete v gelu minerál malakite. Gel funguje také jako přírodní antioxidant, který bojuje proti oxidačnímu stresu a zvyšuje tak šance na početí.

Balení:

Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti dokonale podpořena, je tento gel uschován v elegantní lahvičce z biofotonického skla. Funguje jako filtr, který jej ochrání před nežádoucím světlem, čímž zachová všechny jeho aktivní látky v té nejskvělejší kondici. Exkluzivní ručně šitý pytlíček z ekologického lnu ubrání váš lubrikant i zavazadlo před případnou nehodou při cestování. Proto si jej nemusíte odepřít, ať už jste kdekoliv.

Doporučení:

Neobsahuje barviva, je zabarvený přírodně do lehce modré barvy díky minerálům. Z důvodu vyššího pH nepoužívejte v případě výskytu vaginálních zánětů a mykóz.

Složení:

Vitex Agnus Castus Flower Water, Aqua (Iceland Water), Pentylene Glycol, Myo-Inositol, Eurycoma Longifolia Root Extract, Hydroxyethylcellulose, L-Carnitine Base, Malachite Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (and) Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Limonene, Linalool

Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: