ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY 200 ml

Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY 200 ml

Katalog: NA604227
Unikátní gel na intimní hygienu pro ženy s prvotřídním 100% přírodním složením. Bohaté aktivní ingredience chrání citlivou pokožku a vyrovnává správné pH.
410 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Objevte dokonalou intimní hygienu a vychutnávejte si každičký centimetr svého těla. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem. Prémiová kvalita, vybrané ingredience a luxusní balení je žádoucí samozřejmostí, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Po roce a půl intenzivního vývoje konečně přichází s unikátním mycím gelem, který podporuje myšlenku sexual wellness a doplňuje řadu skvostných lubrikačních gelů. Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY v objemu 200 ml se stane nejen elegantním doplňkem ve vaší koupelně, ale především nezbytnou součástí každodenního sprchování. Ne proto, že musíte, ale proto, že chcete. Tak snadno si jej zamilujete. Fantastický gel hustějšího charakteru rozmazlí každičký centimetr vašeho těla pro přirozené a neodolatelné chvíle čistoty. Byl s maximální péčí speciálně vytvořen pro citlivou ženskou pokožku. Přirozeně pění, perfektně myje, zklidňuje podráždění, hydratuje a regeneruje pokožku. Díky nízkému 3,5 pH reguluje a udržuje správné přirozené poševní prostředí, obnovuje rovnováhu vaginální mikroflóry a chrání před infekcemi a kvasinkami. Jeho struktura je hladká a příjemná, a je ideální pro každodenní použití, obzvláště po sexu či při jakémkoliv pocitu nepohodlí. Jeho smyslnou a neuvěřitelně opojnou vůni díky přírodním esencím bergamotu, mirhi a vanilky si oblíbíte a už nikdy nebudete chtít nic jiného.
Gel je 100% přírodní, bez umělé parfemace, parabenů a umělých přísad. Jeho obsah tvoří mnoho aktivních ingrediencí prvotřídní kvality, jakými jsou léčivé Tea Tree, kyselina mléčná a kyselina listová, jež redukuje pH, zklidňující Panthenol, extrakt šalvěje i Islandskou vodu. Mezi dalšími blahodárnými složkami figuruje BIO kyselina hyaluronová, která vyniká svými výraznými zvláčňujícími a regeneračními účinky, BIO Aloe Vera té nejvyšší organické kvality s vysokým obsahem antioxidantů, jež zklidňuje podráždění pokožky, dodává ji okamžitý komfort a urychluje hojení drobných poranění, sůl z Mrtvého moře či extrakt z amerických brusinek s aktivními vitamíny, který bojuje proti zánětům a podporuje tvorbu nových buněk.
Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti podpořena, je tento gel uschován v elegantní lahvičce z recyklovaného plastu s praktickým dávkovačem, který rozhodně oceníte.
Udělejte si čas jen pro sebe a proměňte svou koupel v ozdravný rituál, který vám vykouzlí spokojený úsměv na tváři.

Proč si vybrat gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY:

  • unikátní veganský gel na intimní hygienu pro maximální péči o ženské tělo
  • omamná smyslná vůně esencemi koření se sladkým nádechem svůdné vanilky
  • vybrané prémiové 100% přírodní ingredience v prvotřídní BIO organické kvalitě
  • jemně a šetrně myje citlivou pokožku a přirozeně pění
  • bohaté složení aktivních látek s příznivými účinky
  • zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • perfektně hydratuje a vyrovnává pH pro přirozenou mikroflóru
  • regeneruje a chrání před infekcemi a kvasinkami
  • zklidňuje pocity podráždění a nepohodlí
  • exkluzivní balení z recyklovaného plastu s praktickým dávkovačem

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 200 ml
Složení: Aqua, Glycerine*2, Pentylene Glycol*2, Aqua (Iceland Water), Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-4 Caprate, Sunfloweroyl Methylglucamide*2, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract & Lactobacillus Ferment*2, Magnesium Sulfate, Sodium Hyaluronate*1, Aloe Barbadensis Leaf Juice*1, Hexamidine Diisethionate*3, Salvia Officinalis Extract, Maris Sal (Dead Sea Salt), Lactic Acid, Folic Acid, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil*1, Citrus Paradisi Peel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*1, Cocos Nucifera (Coconut) Pulp Extract*1, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (and) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*1, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. Limonene*4, Linalool*4, Citral*4
*1 - BIO, ORGANIC, *2 - COSMOS, ECOCERT, *3 - získáváno patentovaným zeleným procesem, *4 - přírodní původ, součást esenc. olejů
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: