ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kalhotky latexové LateX s vnitřním dildem

Kalhotky latexové LateX s vnitřním dildem

Jedinečné kalhotky klasického střihu z luxusního přírodního latexu. Integrované vnitřní dildo vám nabídne neuvěřitelně naplněný pocit během sexuálních hrátek i při běžném nošení. Dildo s odhaleným žaludem má autentické stimulační žilkování. Vhodný doplněk všech BDSM příznivců.
1 059 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • vysoce kvalitní přírodní latex je dokonale pružný a perfektně přizpůsobivý
  • klasický střih a bezešvé zpracování pro diskrétní nošení
  • integrované vnitřní dildo s odhaleným žaludem a stimulačním žilkováním
  • pocit vzrušujícího zaplnění během sexuálních hrátek i při běžném nošení
  • ideální pro BDSM příznivce

Popis produktu:

Vyzkoušejte něco nového a podpořte svou sexuální fantazii, ať už jste kdekoliv. Pokud jste příznivci tajemných BDSM hrátek a zajímá vás posouvání hranic, objevte tyto fantastické kalhotky s integrovaným vnitřním dildem, které si užijete jak v ložnici, tak i během běžného nošení. Vychutnejte si nezapomenutelný pocit zaplnění a užijte si intenzivní touhu naplno.

Materiál a vzhled:

Kalhotky sexy černé barvy jsou vyrobeny z pravého 100% přírodního latexu prvotřídní kvality. Jsou naprosto bezešvé, takže nebudou nápadné pod vaším oblečením a vynikají extrémně vysokou pružností, takže se dokonale přizpůsobí postavě a vyzdvihne krásy vašich křivek. Vnitřní dildo je měkké a má výrazný odhalený žalud se smyslným stimulačním žilkováním na povrchu. Jeho délka 11,5 cm a průměr 3,3 cm vás nenechá chladnou.

Péče a údržba:

Latexové zboží k vám dorazí v matné a lehce zapudrované formě. Pro získání lesku použijte silikonový olej či speciální ošetřující prostředek a rozetřete jej hadříkem, který nepouští vlákna. Pro snadnější oblékání a ochranu materiálu použijte pudr na latex.
Materiál je náchylný na změnu barvy i poškození například roztržením hrubou silou při oblékání. Vyhněte se kontaktu s ostrými předměty, neopírejte se o zeď, aby nedošlo k protržení. Před oblékáním odstraňte šperky a piercingy. Neoblékejte s make-upem, se samoopalovacími či jinými krémy. Více informací o latexu naleznete v našem článku.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články