Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kondom SKYN Elite 10 ks

Kondom SKYN Elite 10 ks

Katalog: SK89763
Výjimečný ultra tenký prezervativ bez obsahu latexu vhodný i pro alergiky. Unikátní materiál SKYNFEEL® nabídne vysokou citlivost a spolehlivou ochranu.
Balení:
279 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Sex je o prožitcích a o pocitech. Zažijte jedinečné spojení s vaší drahou polovičkou kdykoliv dostanete chuť a zůstaňte chránění proti nechtěnému početí a pohlavně přenosným chorobám. Objevte tento kondom SKYN Elite, který zaručí mimořádné dobrodružství plné vášně, touhy a rozkoše, aniž byste byli čímkoliv omezováni. Nová generace kondomů pro moderní jedince, jež si chtějí užít milostné aktivity jako nikdy dříve a přesto si zachovává vlastnosti spolehlivé ochrany a velmi vysokou kvalitu.
Tento prezervativ je vyroben z revolučního unikátního materiálu SKYNFEEL®, který neobsahuje latex ani latexové proteiny, takže je ideální pro alergiky. Flexibilní a extrémně měkký syntetický polyisopren je přesto dost pružný, aby se perfektně přizpůsobil penisu a je ultra tenký, takže se stane vaší druhou kůží. Navíc je odolný a vydrží i divočejší hrátky. Nominální šířka 5,3 cm padne většině mužům. Miliony spokojených uživatelů pak pozitivně hodnotí jeho přirozenou a výrazně vysokou citlivost i pohodlné používání. Samozřejmostí jsou přísné elektronické testy, aby splňovaly bezpečnostní standardy.
SKYN Elite je nejtenčí a nejměkčí z rodiny. Je o 15% tenčí než Original a má klasický hladký a rovný tvar, který se snadno nasazuje a dodá vám jistotu. Je v průhledné a neutrální barvě a nemá typický zápach latexu, takže si jej ani nevšimnete a nebude rušit vaše smyslné myšlenky. V přední části disponuje prostorným rezervoárem pro odchyt spermatu. Je lubrikovaný jemným nespermicidním silikonovým lubrikantem, který usnadní začátek a kdykoliv je připraven na další dávku lubrikačního gelu na vodní bázi. V krásné designové krabičce naleznete 10 jednotlivě zabalených kusů, které vám jistě vydrží přes vzrušující víkend.
Vychutnejte si intenzivní intimní okamžik naplno a nechejte se unést až na vrchol erotické extáze.

Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom SKYN Elite 10 ks:

  • technologicky vyspělý moderní kondom bez latexu a latexových proteinů
  • jedinečná antikoncepční metoda ideální pro alergiky
  • vyroben z velmi kvalitního unikátního materiálu SKYNFEEL®
  • nemá typický latexový zápach
  • je pružný i odolný a přizpůsobí se většině mužům
  • ultra tenká stěna zajistí dokonalý přirozený pocit jako druhá kůže
  • hladký klasický tvar disponuje rezervoárem
  • hedvábný silikonový lubrikant neobsahuje spermicidy
  • 10 kusů v balení

Parametry:


Barva: transparentní
Vůně: žádná
Materiál: polyisopren
Rozměry: celková délka 20 cm, šířka 5,3 cm, vhodný pro průměr penisu cca 3,6 cm
Obsah balení: 10 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: