ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kroužek vibrační YEQU DESIRES REMOTE CONTROL black

Kroužek vibrační YEQU DESIRES REMOTE CONTROL black

Katalog: AD042
Silikonový vibrační kroužek YEQU DESIRES REMOTE CONTROL se dvěma motory nabízí 10 stupňů vibrací. Stimulace klitorisu s možností dálkového ovládání.
Všechny recenze (1)
972 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Pro všechny, kteří holdují sexu za přítomnosti vibračních či erekčních kroužků máme unikátní tip na zpestření partnerských hrátek. Vibrační kroužek YEQU DESIRES REMOTE CONTROL v tajemné černé barvě vás potěší oba. Je vyroben ze sametově jemného a hebkého lékařského silikonu, který je hypoalergenní a tudíž nezávadný pro lidskou pokožku. Kroužek svým tvarem umožní přímo při styku dráždění buďto partnerčina poštěváčku nebo hráze. Disponuje dvěma roztažitelnými kroužky, které padnou na jakýkoliv průměr penisu a lehce přiškrtí krev v něm, což bude mít za následek prodloužení erekce a pozdržení ejakulace. Díky tomu vydržíte déle uspokojovat vaši milenku, kterou budou vibrace blaženě obšťastňovat. Vybírat můžete z 10 režimů vibrací a pulzací, které zajišťují dva velmi výkonné a tiché motory. Kroužek je možné ovládat buďto tlačítkem na stimulátoru nebo pomocí dálkového ovladače z odolného ABS plastu. Kroužek je voděodolný, takže si jej s partnerkou můžete užít při radovánkách ve sprše. Nabíjení kroužku je snadné díky USB kabelu, který je součástí balení, stejně jako 12V baterie, která pohání dálkový ovladač.
Objevte kouzlo párových aktivit a potěšte svou polovičku perfektní dlouhou výdrží a luxusní vzrušující a smyslnou stimulací bodu, který má nejraději.

Jednoduché ovládání nebude vaše intimnosti nikterak narušovat. Podržte tlačítko power na návleku po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Kroužek vás přivítá rozsvícením LED diody a uvede se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem jej uveďte do pohotovostního režimu. Krátkými stisky tlačítka na ovladači zapente a měníte jeho režimy. Při podržení tlačítka po dobu 2 vteřin vibrace pozastavíte. Vypnout jej musíte opět přímo tlačítkem na stimulátoru.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kroužek vibrační YEQU DESIRES REMOTE CONTROL:

  • oblíbená erotická pomůcka obou milenců najednou
  • stimulace citlivého klitorisu a hráze přímo u sexu
  • vyrobeno ze sametově jemného a neuvěřitelně hebkého silikonu
  • roztažitelné kroužky pro delší výdrž pozdrží ejakulaci a zkvalitní erekci
  • dva tiché a výkonné motory
  • 10 silných vibračních a pulzačních režimů
  • dálkové ovládání s dosahem až 5 metrů
  • voděodolné provedení
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka kroužku 8,7 cm, délka stimulátoru 9,8 cm, průměr stimulátoru 2,9 cm, průměr kroužků roztažitelné od 2,8 cm, délka ovladače 7,2 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 1,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie, 1 x 12V baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (1)

Recenze produktu Kroužek vibrační YEQU DESIRES REMOTE CONTROL black (1)

ověřený zákazník
07.05.2022
OK.
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Parametry:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion, 1 x 12V 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Podrobnější rozměry:
celková délka kroužku 8,7 cm, délka stimulátoru 9,8 cm, průměr stimulátoru 2,9 cm, průměr kroužků roztažitelné od 2,8 cm, délka ovladače 7,2 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 1,6 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: