Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada vibračních kuliček REWOLUTION REWOBEADS Watchme Technology fialová

Sada vibračních kuliček REWOLUTION REWOBEADS Watchme Technology fialová

Katalog: D25215
Silikonové vibrační kuličky REWOLUTION REWOBEADS Watchme Technology s dálkovým ovládáním v podobě hodinek. Má 7 vibračních režimů a 4 intenzity síly.
Všechny recenze (1)
Doprava zdarma
1 619 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Posilování pánevního dna fantastickým a vzrušujícím způsobem? Ano! I to může být zábava a pokud spojíte příjemné s užitečným, uděláte něco pro své zdraví i intimní prožitky. Pořiďte si tyto fenomenální vibrační kuličky REWOLUTION REWOBEADS Watchme Technology Vibrating Balls. Jejich funkce vás dostanou do kolen a přivedou k vytouženému vrcholu. Možná i opakovaně. Posilování je důležité, protože ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Tyto potíže se zejména vyskytují po porodu. Ke všemu získáte kontrolu nad svým i partnerovým vyvrcholením. Tato sada obsahuje dva druhy Venušiných kuliček různé váhy i vibrační pomůcku na moderní dálkové ovládání v jediném skvělém balení. Kuličky jsou vyrobeny z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který pohladí nejen vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Mají špičatý tvar pro snadné zavádění a na svém povrchu výrazné stimulační drážky. Perfektně vyplní váš vnitřní prostor a promasírují váš bod G. Všechny kuličky disponují měkkým a flexibilním manipulačním poutkem s očkem pro pohodlné vytažení. Jedna kulička s váhou 35 gramů a dvě propojené kuličky s váhou 70 gramů mají uvnitř další těžší kuličky, které narážejí při pohybu na stěnu a tím vytváří přirozené vibrace, které podvědomě aktivují svaly pánevního dna a donutí je pracovat. Jakmile budete v tréninku zběhlá, budete moct cvičit kdekoliv a kdykoliv. Například při chůzi, běhu i plavání. Pokud chcete objevit zcela novou dimenzi cvičení se žhavým pikantním nádechem, pak využijte další kuličky v krabičce, které jsou vibrační a ukrývají velice silný motor s diskrétním chodem. Ten pohání jeho 7 vibračních a pulzačních režimů. Společně s patentovanou technologií Watchme vám nabídnou stylové dálkové ovládání v podobě silikonových hodinek na ruku, které rozšíří jeho možnosti ještě o 4 intenzity síly vibrací. Naprosto nenápadné řešení pro adrenalinovou zábavu, ať už jste kdekoliv, navíc v elegantním provedení sněhově bílé barvy. Nebojte se vyzkoušet jej na procházce v parku, při večeři v restauraci, nebo třeba ve sprše, protože vajíčko je IPX7 vodotěsné a ovladač je IPX6 voděodolný. Zajímavou možností je pak ta, kdy dáte ovladač partnerovi a očekáváte netrpělivě spuštění ohňostroje ve vašem klíně. V balení naleznete USB kabel pro nabití kuliček a magnetický USB kabel pro nabití hodinek.
Objevte výjimečné pocity a zábavné posilování pánevního dna s tímto mimořádným setem, posuňte hranice svých hrátek a přesuňte své aktivity třeba i mimo ložnici.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko power na kuličkách po dobu 2 vteřin. Přivítá Vás rozsvícením LED diody a uvede se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte vajíčko do pohotovostního režimu. Následným stisknutím prostředního tlačítka na hodinkách se symbolem kolečka po dobu 3 vteřin zapnete ovladač a spustíte vibrace. Krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé režimy. Krátkými stisky tlačítek se šipkami upravujete intenzitu síly vibrací. Při podržení tlačítka s kolečkem po dobu 2 vteřin vypnete ovladač a vibrace pozastavíte. Vypnout vajíčko opět musíte tlačítkem na jeho těle.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat sadu vibračních kuliček REWOLUTION REWOBEADS:

  • luxusní a elegantní kuličky pro božské orgasmy a posilování svalů pánevního dna
  • kvalitní sametově hebký silikon prvotřídní kvality
  • zcela tiché Venušiny kuličky s přirozenými vibracemi
  • extrémně silných 7 vibračních a pulzačních režimů
  • 4 intenzity síly vibrací díky hodinkám na ruku
  • diskrétní vzhled a nenápadné adrenalinové hrátky mimo ložnici
  • pružná a měkká manipulační poutka zakončená očkem
  • vodotěsné kuličky a voděodolné provedení hodinek
  • jednoduché ovládání
  • obě zařízení jsou dobíjecí pomocí přiložených USB kabelů
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, bílá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka kuliček 18 cm, 17,5 cm a 12,5 cm, použitelná délka kuliček 9,5 cm, 8,8 cm a 4 cm, průměr kuliček 3,6 cm, 3,3 cm a 3,2 cm, váha kuliček 35 g, 60 g a 70 g, celková délka hodinek 25,5 cm, šířka hodinek 3,5 cm, délka ciferníku 6 cm, šířka poutka 1,7 cm, velikost univerzální
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (1)

Recenze produktu Sada vibračních kuliček REWOLUTION REWOBEADS Watchme Technology fialová (1)

ověřený zákazník
29.07.2023
Skvělá kvalita
Rychlé dodání
Přijatelná cena
Pohodlný materiál
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Parametry:
Podrobnější rozměry:
celková délka kuliček 18 cm, 17,5 cm a 12,5 cm, použitelná délka kuliček 9,5 cm, 8,8 cm a 4 cm, průměr kuliček 3,6 cm, 3,3 cm a 3,2 cm, váha kuliček 35 g, 60 g a 70 g, celková délka hodinek 25,5 cm, šířka hodinek 3,5 cm, délka ciferníku 6 cm, šířka poutka 1,7 cm, velikost univerzální 
Návod
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: