ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Podprsenka Liebe Seele Equestrian hnědá

Podprsenka Liebe Seele Equestrian hnědá

Jedinečná podprsenka v luxusním designu z pravé hovězí a jehněčí kůže. Výjimečná precizní výroba prvotřídní japonské kvality okoření vaše BDSM hrátky.
Velikost:
Doprava zdarma
6 999 Kč
Popis zboží

Milujete BDSM hrátky a potrpíte si na to nejluxusnější vybrané zboží, které vám přinese radost, potěšení a nekonečnou touhu? Vyberte si pro své milostné dovádění tuto dechberoucí podprsenku Liebe Seele Equestrian a dopřejte si nádech elegance propojený se skutečným uměním. Okouzlující braletka v jezdeckém stylu je ušita z pravé kůže, která byla zpracována v té nejvyšší možné kvalitě a japonské preciznosti. Viditelná část menších košíčků se cvočky je z hovězí kůže ve smyslné tmavě hnědé barvě, která jim dodá pevnost a odolnost. Ta je navíc dekorována nezaměnitelným vzorem na povrchu. Nabídnou poprsí půvabný tvar, aby bylo magneticky přitažlivé. Široká ramínka a vnitřní strana košíčků jsou z jemné jehněčí kůže světlejší hnědé barvy, díky které si vychutnáte sametově hedvábný dotek něhy, jelikož je krásně měkká a zpříjemní vaše pocity při nošení. V dekoltu se nachází velký kroužek, který vytvoří hluboký výstřih a bude svádět pohledy partnera. I přes pravou kůži je podprsenka poddajná a perfektně se přizpůsobí vašim křivkám, takže váš komfort a pohodlí rozhodně nijak neutrpí. K tomu napomůžou také mimořádné zlaté přezky ze slitiny zinku ve tvaru podkovy, které je přesněji nastaví pro dokonale padnoucí velikost. V nádherné dárkové krabici pak naleznete navíc prémiový látkový pytlík z hebké tkaniny, ve kterém bude vaše prádlo v bezpečí čekat na svou příležitost.
Nespokojte se s průměrností. Rozmazlujte se a pořiďte si zcela originální produkt, který vám vykouzlí úsměv na rtech a podpoří nečekanou vášeň.
Objevte celou kolekci Liebe Seele Equestrian, osedlejte svého hřebce a povzneste své radovánky na novou nespoutanou úroveň.

Proč si vybrat podprsenku Liebe Seele Equestrian:

  • neuvěřitelně elegantní a dokonale svůdné erotické prádlo pro nejnáročnější milovníky BDSM praktik
  • výjimečná hovězí a jehněčí kůže té nejvyšší kvality zpracována japonskou precizností
  • unikátní zlaté spony v jezdeckém stylu nabídnou perfektní přizpůsobení velikosti
  • měkká a poddajná kůže je pohodlná a příjemná na nošení
  • smyslný design vzorování dodá vašemu tělu jiskru a magneticky přitáhne pozornost
  • pevné košíčky perfektně vytvarují ňadra a velký kroužek v dekoltu vytvoří hluboký výstřih
  • nabízíme ve velikosti S, M a L

Parametry:


Barva: hnědá, zlatá
Materiál: hovězí kůže, jehněčí kůže, slitina zinku
Velikost: S, M, L
Rozměry: velikost S - nastavitelný obvod 78 cm - 92 cm, hmotnost 409 g, velikost M - nastavitelný obvod 90 cm - 104 cm, hmotnost 438 g, velikost L - nastavitelný obvod 100 cm - 115 cm, hmotnost 476 g
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
hovězí kůže, jehněčí kůže, slitina zinku 
Podrobnější rozměry:
velikost S - nastavitelný obvod 78 cm - 92 cm, hmotnost 409 g, velikost M - nastavitelný obvod 90 cm - 104 cm, hmotnost 438 g, velikost L - nastavitelný obvod 100 cm - 115 cm, hmotnost 476 g 
Články