ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl

Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl

Jedinečné ovocné víno pro smyslné prožití romantických večerů. Omamná vůně a okouzlující chuť čerstvě trhaného rybízu v exkluzivní lahvičce.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Udělejte si radost a dopřejte své lásce nezapomenutelné rande. Připravte romantickou večeři při svíčkách a věnujte svou pozornost pouze vaší drahé polovičce. Ke skvěle probíhající schůzce avšak neodmyslitelně patří sklenička něčeho dobrého. Vaše ústa si ovšem zaslouží něco víc. A proto je zde bezkonkurenční drink, který rozmazlí nejen vaše chuťové pohárky.
Originální polosladké rybízové víno značky Rybízák v exkluzivní lahvičce o objemu 250 ml si zamilujete na první doušek. Nejoblíbenější ovocné víno, které je vyrobeno s láskou a maximální péčí z těch nejkvalitnějších plodů má typické charakteristické aroma, které poznáte i se zavřenýma očima. Jelikož není dolihovaný a neobsahuje žádný další přidaný alkohol, chutná natolik výtečně, že si budete připadat, že stojíte na zahrádce a trháte si čerstvý rybíz přímo do úst. Můžete jej pít tak, jak jej máte rádi. Vychlazené, s kostkou ledu, v pokojové teplotě či zahřátý na 60 °C. Pro omamný gastronomický zážitek jej ovšem nevařte a nepřidávejte skořici ani hřebíček, aby jeho chuť zůstala vyvážená. Je také výborné ke steakům a jiným červeným masům, sýrům ementálského typu, k rybám i k tvarohovým koláčkům. Skladovat jej můžete v temnu a pokojové teplotě, po otevření vám vydrží v lednici několik dní. Věříme ovšem, že vás jeho chuť nenechá chladnými a skladování nebudete potřebovat.
Proměňte váš večer ve výjimečný. Nechejte vše jen tak plynout a zapomeňte na okolní svět.

Proč si vybrat víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl:

  • luxusní ovocné polosladké víno z rybízu okouzlující vůně a omamné chuti
  • prvotřídní vybrané ingredience bez přidaného alkoholu a lihovin
  • chutná jako čerstvě natrhané ovoce v každé úpravě
  • lze pít nachlazené či zahřáté i v pokojové teplotě
  • vyvážená chuť nepotřebuje žádné další koření
  • naladí vzrušující atmosféru pro nezapomenutelné večery vášně
  • exkluzivní elegantní lahvička

Parametry:


Barva: fialová
Obsah: 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Parametry
Parametry:
Materiál:
 
Velikost:
 
Barva:
 
Podrobnější údaje:
Rozměry:
 
Objem:
 
Obsah alkoholu:
 
Vůně: